112 poze   24253 vizite

Nature-Min

Un produs realizat din sedimente marine formate din alge, raci, scoici, etc. Componentele principale sunt calciu sub formă de fosfat dicalcic, iod sub formă de iodură de potasiu, fier ca fumurat feros, magneziu ca oxid de magneziu, mangan ca gluconat de mangan, cupru ca gluconat de cupru, zinc ca sulfat de zinc, seleniu ca selenometionină, crom ca nicotinat de crom, vanadiu ca vanadat de sodiu, molibden ca molibdat de sodiu, componentele fiind prezentate în produs în proporţie sinergică şi în formă chelată, adică macroelemente şi oligoelemente de bază pentru organism. Combinat cu Aloe Vera Gel, dă rezultate deosebite în profilaxia şi ameliorarea osteoporozei, osteonecrozelor aseptice, hipocalcemiei, anemiei, spasmofiliei; scurtează perioada de consolidare a fracturilor, stimulator al muşchiului cardiac şi al vezicii biliare, fiind de asemenea o sursă bogată de minerale pentru sportivi.

Calciu - principalul rol în organism este să menţină structura funcţională optimă a oaselor şi danturii. Printr-un joc ionic este menţinută şi concentraţia fiziologică a calciului în sânge, care pentru îndeplinirea rolului sau structural, necesită prezenţa magneziului şi a vitaminelor A, C şi D. Intervine în procesul de coagulare şi înlesneşte transmiterea influxului nervos (a comenzilor). Măreşte capacitatea leucocitelor de a distruge germenii şi intervine decisiv în contracţia musculară, având rol faţă de stronţiul radioactiv. De notat că, depunerea lui sub formă litiazelor la nivelul căilor urinare, este împiedicată de magneziu, acelaşi efect avându-1 şi la nivelul pereţilor vasculari.

Fosfor - după calciu, este cel mai abundent element mineral din organism, care alături de acesta şi magneziu, îndeplineşte rol structural în oase şi dinţi. Intervine în numeroase reacţii metabolice, prin care se utilizează glucidele, lipidele şi proteinele, ameliorând performanţele intelectuale. Deficitul de fosfor afectează grav circuitul energetic celular, ceea ce poate conduce la moartea celulei.

Magneziu - necesar crescut se impune la persoanele în creştere şi la gravide, consumul lui crescând la femeile care alăptează. Intervine în structura de rezistenţă a osului, insulina putându-şi îndeplini funcţia numai în prezenţa ionului de magneziu. Capacitatea eritrocitelor (globulelor roşii) de a transporta oxigenul spre ţesuturi, creşte sub influenţa ionului de magneziu. Magneziul combate totodată spasmul pereţilor vasculari arteriali (coronarele) şi are efect hipocolesterolemiant. Multitudinea rolurilor sale îl face să fie util în prevenirea infarctului miocardic, în profilaxia litiazelor renale şi hipercolesterolemii.

Fier - cea mai mare concentraţie de fier se află in hemoglobina, având un rol decisiv în transportul oxigenului de la plămâni, până la celulele consumatoare. Nevoia de fier este mult crescută la gravide, precum şi în cazuri de anemii prin lipsa de fier. Tot el intră în structura foarte multor enzime, mai ales a acelora responsabile de schimburile respiratorii ale celulelor.

Iod - asigură buna funcţionare a glandei tiroide, care prin hormonii pe care-i produce, cntrolează consumul energetic al reacţiilor metabolice şi adaptează permanent organismul la diverşi stimuli (agresori) externi (mediul ambiant). Lipsa iodului dă naştere unei afecţiuni grave - guşa endemică, iar semnele însoţitoare pot avansa în gravitate până la tulburări psihice grave (cretinism).

Mangan - rolul său important în organism, este dat de calitatea de a fi catalizator enzimatic. De asemenea, intervine în formarea şi maturarea globulelor roşii, deficitul de mangan putând duce la slăbirea sau pierderea vederii şi auzului, la infertilitate sau ataxie (coordonarea modificată a mişcărilor).

Cupru - are rol în maturarea globulelor roşii, transmiterea influxului nervos şi în formarea căluşului osos în fracturi. Deficitul de cupru poate duce printre altele, la modificarea structurilor peretelui arterial, ajungându-se până la ruperea lui, sau formarea de anevrisme (hernieri ale peretelui).

Zinc - este după fier, cel mai bogat oligoelement din organism, intrând în componenţa insulinei şi a hormonilor sexuali.

Seleniu - cel mai important rol este contribuţia pe care o aduce la realizarea respiraţiei celulare. Protejează hemoglobina de o degradare prematură, acţionând împreună cu vitamina E, catabolizându-şi reciproc efectele. Stimulează sinteza de imunoglobuline, având o acţiune puternic antioxidantă, deci previne timp îndelungat îmbătrânirea ţesuturilor.

Crom - activează enzimele implicate în metabolismul glucozei, în sinteza acizilor graşi şi în sinteza colesterolului. Cromul creşte eficacitatea insulinei la nivel celular, prin inducerea apariţiei pe membrana acestora a unui număr crescut de receptori pentru insulina. Cromul scade colesterolul şi depunerea lui pe pereţii arteriali, asigurând protecţia parţială împotriva aterosclerozei: încetineşte involuţia ţesuturi l or (îmbătrânirea lor), permiţând totodată menţinerea integrităţii sistemului nervos, scăzând în intensitate manifestările legate de afectarea nervilor periferici.

Rezultate foarte bune, în urma folosirii produsului Nature-Min, în hipocalcemii de etiologii diverse, spasmofilie, osteoporoza de menopauză şi esenţială (fără cauză aparentă), recuperare după fracturi, sarcină, lactaţie, lehuzie, preparatul având o eficienţă maximă asociat cu gelul de Aloe Vera şi Absorbant C.

Flaconul are 180 de tablete şi se administrează 3 x 1 tablete pe zi în cazul bolilor uşoare şi 3 x 2 tablete pe zi în bolile grave.



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.